Hvem er menneskene på Stall Sundet?

Stall Sundet eies og drives av Berith Sundet, men hun har flere små og store hjelpere med seg i driften. Denne siden er til for at du skal få ett lite innblikk i hvem vi er og hvor du kommer til å møte oss i stallens daglige drift.

Berith Sundet er stallens drifter og overhode, og den personen du kommer til å se mest når du besøker stallen.
Hun har drevet med hest siden barndommen og har de siste 10 årene været medeier og -drifter av Lillemorstallen islandshestsenter i Oslo. Etter flere å som deleier og -drifter ønsket Berith å starte opp ett sted for seg selv. Sommeren 2010 ble drømmen realisert i form av Stall Sundet.
Berith har variert erfaring fra ulike hestesporter. Hun har grunnfag i pedagogikk og er godkjent NIHF A-instruktør. Hun har tidligere trent både sprang og feltritt. Dressur og gangartsridning har vært i hovedfokus de senere år.
Ved siden av skolehestene har hun 4 private hester som hun bruker aktivt i både konkurranser og avl, se mer om disse under "Hester".
Nina L. Balch-Barth er utdannet fysioterapeut og rideterapeut. Som 13-åring begynte hun på rideskole og ble snart hestejente og hjelper i Ponystallen på Hamang i Bærum. Dette var Norges første godkjente stall for terapiridning.
For 16 år siden ble hun igjen engasjert i terapiridning, denne gang på allerede nevnte Lillemorstallen i Sørkedalen. Der hadde Lillemor Sejersted-Bødtker et godt etablert tilbud med islandshester. Lillemor var en god læremester med fokus på sikkerhet, noe Nina fører videre.
Nina flyttet med Berith til Stall Sundet. Sammen har de en trygg bakgrunn og mye erfaring. De er opptatt av trivsel for hester og mennesker og at alle skal føle seg velkomne i stallen
Nina er også eier av Rodi som går i rideskolen, se mer på siden om hestene.
Turid Andresen er en "ringrev" i hjelpergamet. Turid har vært aktiv medhjelper i terapiridningen på Lillemorstallen i "alle år" og er nå med videre på Stall Sundet med sin kompetanse. Hun kan det meste og vil være tilstede som medhjelper i stallen med hestene på mandager og som assistent for Berith og Nina der hun måtte trenges.
Anette Nilsen er et av de nyere tilskuddene til driften. Anette vil du møte mandager. Hun hjelper til der det måtte trenges, det være seg Berith med hestene, Nina med rytterne eller rytterne med ridningen.

Webteamet

Sigrid er selvlært nettside-snekrer og fungerer som webmaster for Stall Sundet sine nettsider.Som heltidsstudent blir hun nok bare sporadisk å møte i stallen, men kjenner hestene godt fra sin tid som hjelper på Lillemorstallen da Berith drev der.
Med seg har hun Mari som er aktiv med oppdateringer av facebook, twitter og hjelper Sigrid med innholdet på nettsiden.
Stall Sundet, Hoens Bruk, Hoensveien, 3300 Hokksund. Telefon: 988 54 298 mail: post(a)stallsundet.no ORG.NR: 995 558 505